Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
TM6 TM5 TM31

Sun-dried Tomato Pesto Lasagne

4.6 (50 évaluations )

Ingrédients

  • 350 g aubergines, cut in pieces (5 cm)
  • 300 g courgettes, cut in pieces (5 cm)
  • 300 g red peppers, cut in pieces (5 cm)
  • 2 Tbsp olive oil, plus 10 g
  • 3 tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
  • 150 g onions, quartered
  • 4 garlic cloves
  • 1000 g passata
  • ½ tsp caster sugar
  • 40 g fresh basil leaves, torn in pieces
  • 45 g pine nuts
  • 180 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
  • 15 g nutritional yeast flakes
  • 1 Tbsp lemon juice
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • 180 g extra virgin olive oil
  • 50 g dairy-free spread, plus extra for greasing
  • 50 g plain flour
  • ½ tsp ground nutmeg
  • ½ tsp Dijon mustard
  • 500 g soya milk, unsweetened (see tip)
  • 9 dried lasagne pasta sheets

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3261.7 kJ / 779.6 kcal
Protides
18 g
Glucides
74.9 g
Lipides
49.1 g
Graisses saturées
7.3 g
Fibre
12.9 g
Sodium
1343.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives