
Appareils et accessoires
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
Préparation 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil1 oz
-
asparagus, green woody ends discarded, cut into pieces (approx. 1 in.), divided38 oz
-
garlic cloves divided2
-
sugar2 tsp
-
onions cut into pieces (1 small onion)2 oz
-
unsalted butter cut into pieces, divided3 ½ oz
-
potatoes cut into pieces5 oz
-
spinach leaves, frozen thawed and drained3 ½ oz
-
water14 oz
-
vegetable stock cube crumbled1
-
ground nutmeg1 pinch
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 tsp
-
pine nuts1 oz
-
fresh red chili deseeded, chopped1
-
heavy whipping cream5 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
376.2 kcal /
1583.2 kJ
Protides
8 g
Lipides
30.2 g
Glucides
23.2 g
Fibre
7 g
Graisses saturées
15.2 g
Sodium
443.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Daily & Creative
30 Recettes
États-Unis
États-Unis