Appareils et accessoires
Steamed Raspberry Jam Pudding
Préparation 10min
Total 2h 50min
8 portions
Ingrédients
-
raspberry jam (see Tip)200 g
-
unsalted butter soft, plus extra to grease120 g
-
white sugar120 g
-
eggs2
-
plain flour120 g
-
milk30 g
-
baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water2500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
87 mg
Protides
3.4 g
Calories
1301.4 kJ /
311 kcal
Lipides
13.6 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
8.2 g
Glucides
44.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Retro
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Yorkshire puddings
3h 40min
Delicious lemon pudding
55min
Tomato relish
2h 10min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Custard
10min
Sticky toffee puddings
1h
Traditional sausage rolls
50min
Melting moments with lemon cream
45min
Lemonade scones
25min
Cheese Sauce
15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Sticky date pudding
1h 30min