Appareils et accessoires
Pepper, Onion and Sausage Galettes
Préparation 30min
Total 2h 30min
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
plain flour plus extra for rolling440 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing220 g
-
water70 - 100 g
Filling
-
red onions quartered400 - 500 g
-
olive oil30 g
-
red peppers cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
courgettes cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
raw sausages400 g
-
milk1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13.3 g
Calories
2663 kJ /
636 kcal
Lipides
40.1 g
Glucides
55.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
COOKING FOR A CROWD
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Pumpkin Quiche
2h 5min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Bramley Apple Shortcake
1h 20min
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Coronation Chicken
30min