Appareils et accessoires
Beef-Ragout with Macaroni
Préparation 30min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only (approx. 1 Tbsp)4 sprigs
-
carrots cut in pieces150 g
-
leeks cut in pieces150 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil40 g
-
plain flour1 Tbsp
-
dried pasta e.g. Rigatoni or macaroni400 g
-
beef mince500 g
-
tomato purée20 g
-
red wine120 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
single cream120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
39.8 g
Calories
3177 kJ /
759 kcal
Lipides
30.2 g
Glucides
84.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Taste of the Med
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beef Stroganoff
1h
Creamy mustard chicken stew
40min
Greek Style Pork Stew
30min
Cottage Pie
1h 10min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Beef with Mushrooms
30min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min