Appareils et accessoires
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
Préparation 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
656.3 mg
Protides
3 g
Calories
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Lipides
19.6 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
25.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Pea and Mint Soup
20min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Fennel Apple Salad
20min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Broccoli and Apple Salad
5min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Super Quick Broccoli Salad
5min