Appareils et accessoires
Thai Cucumber Salad
Préparation 10min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (optionnel) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
690.5 mg
Protides
4.9 g
Calories
791.9 kJ /
189.3 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
#FoodGoals
7 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Slicing and Grating
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Raw Asian Salad
10min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Butter Board with Spinach Pesto
15min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Red Pepper and Tomato Soup
30min