Rejesuppe med glasnudler
TM6 TM5 TM31

Rejesuppe med glasnudler

( Pas d’évaluation )

Ingrédients

  • 2 fed hvidløg
  • 30 g skalotteløg
  • 20 g vegetabilsk olie
  • 1300 g vand
  • 1 spsk grøntsagsbouillon
  • 1 tsk salt
  • 100 g svampe, friske halveret, hvis den er større end 2 cm
  • 10 g citrongræs, frisk skåret i 10 cm stykker (optionnel)
    ou 10 g ingefær skåret i 10 cm stykker (optionnel)
  • 150 g glasnudler gennemblødt i vand i 5 minutter
  • 250 g rejer friske eller frosne eller kogte
  • 100 g cherrytomater
  • 10 g forårsløg (tyndt skåret)
  • 10 g sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
  • 100 g sukkerærter
  • 2 kviste koriander, frisk finthakket (ca. 2 mm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
272 kcal / 1138 kJ
Protides
11 g
Lipides
8 g
Glucides
39 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
1 g
Sodium
958 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

Tout montrer