Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
TM6

Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs

4.3 (6 évaluations )

Ingrédients

Parmesan Bread Crumbs

  • 3 oz bread, day old, stale, cubed (1 in.)
  • 3 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
  • 1 tsp dried parsley
  • 2 - 3 pieces lemon peels (see Tip)
  • 1 oz unsalted butter
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 4 garlic cloves
  • 2 tsp capers, drained

Pasta

  • 55 oz water
  • 1 tbsp salt
  • 10 oz dried bow-tie pasta (11 minutes cooking time)
  • 3 oz baby spinach
    ou 3 oz Swiss chard, stem removed, thinly sliced
  • 2 oz baby arugula
  • 4 oz pesto sauce (see Tip)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2729 kJ / 652.3 kcal
Protides
22.4 g
Glucides
68.2 g
Lipides
33.1 g
Graisses saturées
10.3 g
Fibre
4.3 g
Sodium
2272.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives