Beef stew with Red Peppers and Potatoes
TM6

Beef stew with Red Peppers and Potatoes

4.1 (11 évaluations )

Ingrédients

  • 800 g potatoes, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
  • 15 g olive oil
  • 200 g red peppers, sliced (1 cm)
  • 3 Tbsp olive oil
  • 6 garlic cloves
  • 1500 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
  • 3 Tbsp plain flour
  • 200 g white wine
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tsp ground smoked paprika
  • 1 tsp dried oregano
  • 2 - 3 fresh bay leaves
  • 1 tsp fine sea salt
  • fresh parsley leaves, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1460.5 kJ / 349.1 kcal
Protides
34.9 g
Glucides
20.3 g
Lipides
12.9 g
Graisses saturées
3.8 g
Fibre
2.5 g
Sodium
358.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives