Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
TM6 TM5 TM31

Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice

3.9 ( 17 évaluations )

Ingrédients

  • 2 fresh salmon fillets (approx. 400 g total)
  • 50 g unsalted butter soft
  • 30 g honey
  • 20 g mustard
  • 10 g soy sauce
  • 1 pinch ground black pepper
  • 30 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 100 g onions quartered
  • 15 g fresh parsley leaves
  • 400 g tomatoes halved
  • 150 g carrots cut in pieces
  • 100 g butternut squash cut in pieces
  • 1 tsp fine sea salt
  • 800 g water
  • 1 tsp dried oregano
  • 180 g long grain rice (easy cook, approx. 10-12 min. cooking time)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
903 kcal / 3778 kJ
Protides
41 g
Lipides
39 g
Glucides
97 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives