Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
TM6 TM5

Rich mushroom stew with buttermilk dumplings

4.6 ( 5 évaluations )

Ingrédients

Dumplings

  • 50 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 40 g butter chilled, plus extra to grease
  • 155 g self-raising flour
  • 75 g buttermilk
  • 1 pinch sea salt

Stew

  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 2 brown onions cut into halves
  • 4 garlic cloves
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 400 g fresh Swiss brown mushrooms sliced
  • 400 g fresh mixed mushrooms
  • 400 g boiling water
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 350 g carrots cut into rounds (1 cm)
  • 2 tomatoes cut into pieces
  • 4 sprigs fresh thyme leaves only
  • 80 g tomato paste
  • 2 pinches sea salt
  • 2 pinches ground black pepper plus extra to sprinkle

Infos nut.
par 1 portion
Calories
460.3 kcal / 1925.9 kJ
Protides
17.3 g
Lipides
20.2 g
Glucides
57.1 g
Fibre
7.6 g
Graisses saturées
8.6 g
Sodium
877.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives