Green mussels in wine and garlic sauce
TM6 TM5 TM31

Green mussels in wine and garlic sauce

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 10 - 15 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 120 g brown onions, cut into halves
  • 6 garlic cloves
  • 45 g unsalted butter
  • 1000 g green lip mussels or black mussels
  • 180 g dry white wine
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 140 g pouring (whipping) cream

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1980 kJ / 473.2 kcal
Protides
31.4 g
Glucides
15.9 g
Lipides
27.7 g
Graisses saturées
14.9 g
Fibre
0.7 g
Sodium
779 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives