Steamed Siew Mai
TM6 TM5

Steamed Siew Mai

5.0 (4 évaluations )

Ingrédients

Siew Mai Skin

  • 50 g water
  • 150 g low protein flour, plus extra for dusting
  • 2 egg yolks (approx. 30g)
  • 1 pinch salt

Fillings

  • 30 g fresh shiitake mushrooms, diced
  • 300 g chicken drumsticks, skinless, boneless, cut in cubes (3 cm)
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp white pepper powder
  • 300 g fresh prawn flesh, medium size, patted dry, flatten with knife, cut in small pieces
  • 1 tsp cornflour (starch)
  • 1 tsp sugar
  • 2 tsp sesame oil, plus extra for greasing
  • 1 pinch fish roe (ebiko), to garnish
  • 500 g water

Infos nut.
par 1 piece
Calories
219 kJ / 53 kcal
Protides
4 g
Glucides
5 g
Lipides
2 g
Graisses saturées
0 g
Fibre
87 g
Sodium
1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives