Appareils et accessoires
Sous-Vide Drunken Chicken
Préparation 10min
Total 2h
2 portions
Ingrédients
-
chicken breast fillets, skinless300 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) plus extra 1 tbsp1 tbsp
-
water plus extra to submerge bag1000 g
-
lemon juice30 g
-
wolfberries soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
31 g
Calories
1084 kJ /
259 kcal
Lipides
14 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Chicken Dinners
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Sweet and sour pork ribs
40min
Hakka Yam Abacus
20min
Shallot Oil
25min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Sous-Vide Salmon
1h
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9h 15min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Green Chillies With Pork Belly
25min