Appareils et accessoires
Sous-Vide Drunken Chicken
Préparation 10min
Total 2h
2 portions
Ingrédients
-
chicken breast fillets, skinless300 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) plus extra 1 tbsp1 tbsp
-
water plus extra to submerge bag1000 g
-
lemon juice30 g
-
wolfberries soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
31 g
Calories
1084 kJ /
259 kcal
Lipides
14 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Chicken Dinners
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Mala Bakkwa
4 h 35min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 h 15min
Korean Ginseng Chicken
1 h 10min
Sous-vide Steak
1 h 30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 h 15min
White Radish Pork Rib Soup
3 h
Steamed Chicken with Dang Gui
1 h 30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 h 15min