Versions compatibles
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
- 2 tsp sea salt, divided
- ¾ tsp ground black pepper, divided
- 4 sprigs thyme, fresh
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 1 oz lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 oz shallots, halved
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear
- 4 egg yolks, from large eggs
- 2 oz water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Protides
- 70.9 g
- Glucides
- 4.4 g
- Lipides
- 95.7 g
- Graisses saturées
- 48.6 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 1129.3 mg
Recettes alternatives
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
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Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)
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Devilled Eggs
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Three course meal for two in 30 minutes
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Raspberry and orange buttermilk ice cream
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Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
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