Peeler Mashed Potatoes

Peeler Mashed Potatoes

4.3 13 évaluations
Préparation 10min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

Peeling
  • water divided
    42 oz
  • extra virgin olive oil (optionnel) divided (see Tip)
    2 tsp
  • Yukon gold potatoes in pieces (approx. 2 in. wide), divided
    32 oz
    32 oz red potatoes, in pieces (approx. 2 in. wide), divided
Mashed Potatoes
  • vegetable stock
    5 oz
  • whole milk
    3 oz
  • unsalted butter cut into pieces
    2 oz
  • garlic powder (optional)
    1 tsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh parsley, leaves only to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 292.6 kcal / 1224.3 kJ
Protides 5.5 g
Lipides 12.4 g
Glucides 41.5 g
Fibre 5.1 g
Graisses saturées 7.7 g
Sodium 623.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...