Mushroom Herb Parboiled Rice
TM6

Mushroom Herb Parboiled Rice

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 85 g carrots, cut into pieces
  • 670 g water
  • 225 g cremini mushrooms, sliced
  • 30 g unsalted butter, cold, in one piece
  • 30 g olive oil
  • 285 g parboiled rice
  • 1 tsp salt, to taste
  • 1 tsp Italian seasoning
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp onion powder
  • 30 g unsalted butter, cut into pieces

Infos nut.
par 1 portion
Calories
782.7 kJ / 187.1 kcal
Protides
2.6 g
Glucides
16.9 g
Lipides
12.6 g
Graisses saturées
5.6 g
Fibre
1 g
Sodium
406.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives