
Appareils et accessoires
Lentil and spinach soup
Préparation 10min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
onions cut into quarters50 g
-
carrots peeled and cut into slices (0.5 cm)50 g
-
celery leaves washed and dried50 g
-
dried lentils250 g
-
dried bay leaf1
-
vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
water1000 g
-
olive oil50 g
-
fresh spinach leaves washed and dried200 g
-
rice (cooking time 16 minutes)160 g
-
salt½ tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
451 kcal /
1887 kJ
Protides
18.8 g
Lipides
13.7 g
Glucides
67.3 g
Fibre
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Sensational Soups
10 Recettes
Suisse
Suisse