Lentil and spinach soup
TM5 TM6

Lentil and spinach soup

4.1 (38 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g onions, cut into quarters
  • 50 g carrots, peeled and cut into slices (0.5 cm)
  • 50 g celery leaves, washed and dried
  • 250 g dried lentils
  • 1 dried bay leaf
  • 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
  • 1000 g water
  • 50 g olive oil
  • 200 g fresh spinach leaves, washed and dried
  • 160 g rice (cooking time 16 minutes)
  • ½ tsp salt (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1887 kJ / 451 kcal
Protides
18.8 g
Glucides
67.3 g
Lipides
13.7 g
Fibre
10.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives