Versions compatibles
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 2 tsp fine salt
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 2 chicken breast fillets, skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)
- ½ lemon, preferably organic, grated zest and juice only
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 50 g shallots
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g button mushrooms, sliced
- 30 g dry white wine
- 100 g soy cream
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2535 kJ / 606 kcal
- Protides
- 53 g
- Glucides
- 33 g
- Lipides
- 30 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pearl rice meatballs
Pas d’évaluation
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Chilli con carne
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min