Versions compatibles
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 2 tsp fine salt
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 2 chicken breast fillets, skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)
- ½ lemon, preferably organic, grated zest and juice only
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 50 g shallots
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g button mushrooms, sliced
- 30 g dry white wine
- 100 g soy cream
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2535 kJ / 606 kcal
- Protides
- 53 g
- Glucides
- 33 g
- Lipides
- 30 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Lemon chicken
50min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Confetti Rice
45min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20 min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Cheese mousse
10min
Beef Stroganoff
45min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h