Appareils et accessoires
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
Préparation 35min
Total 1h 15min
4 porties
Ingrédients
Varkensvlees Wellington
-
varkenshaas (ongeveer 500 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen peper4 snuifjes
-
ui gehalveerd80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra20 g
-
bevroren doperwten ontdooid200 g
-
verse bladpeterselie (ongeveer 20 g), alleen bladeren1 bos
-
water20 g
-
bladerdeeg rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)1
-
broodkruim2 el
-
spek, gezouten, gesneden12 sneetjes
-
ei opgeklopt1
Champagne saus
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud150 g
-
ui gehalveerd80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)10 g
-
150 g mousserende witte wijn, type proseccoChampagne150 g
-
water150 g
-
maïszetmeel1 el
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
43 g
Calories
3769 kJ /
905 kcal
Lipides
60 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Pas d’évaluation
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Pas d’évaluation
Hollandaise saus
Pas d’évaluation
Vanille Yoghurt
Pas d’évaluation
Tiramisu met chocolade en chili
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Tomatenmannetjes
Pas d’évaluation
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min