Versions compatibles
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Fruit and nut caramel crunch
- 50 g dried apricots (see Tips)
- 50 g shelled salted pistachio nuts (see Tips)
- 250 g raw sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Brie board
- 400 g triple cream brie, rind removed, then bring to room temperature
- 2 fresh figs, cut into thick wedges (see Tips)
- 90 g prosciutto
- micro herbs
- crackers or bread of choice (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2101.5 kJ / 502.3 kcal
- Protides
- 20.2 g
- Glucides
- 54.7 g
- Lipides
- 23.6 g
- Graisses saturées
- 12.5 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 843.4 mg
Recettes alternatives
Smash burger taco
40min
Ranch Dressing
2h 15min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Pas d’évaluation
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20 min
Traditional Kaiser rolls
26h 35 min
Baked artichoke dip
35min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min