Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
TM6

Whipped brie with fruit and nut caramel crunch

4.8 (12 évaluations )

Ingrédients

Fruit and nut caramel crunch

  • 50 g dried apricots (see Tips)
  • 50 g shelled salted pistachio nuts (see Tips)
  • 250 g raw sugar
  • 20 g glucose syrup
  • 1070 g water
  • 50 g white vinegar

Brie board

  • 400 g triple cream brie, rind removed, then bring to room temperature
  • 2 fresh figs, cut into thick wedges (see Tips)
  • 90 g prosciutto
  • micro herbs
  • crackers or bread of choice (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2101.5 kJ / 502.3 kcal
Protides
20.2 g
Glucides
54.7 g
Lipides
23.6 g
Graisses saturées
12.5 g
Fibre
2.1 g
Sodium
843.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives