Appareils et accessoires
Velouté met Marokkaanse smaken
Préparation 10min
Total 35min
4 portie
Ingrédients
-
sjalotten in tweeën gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
tuinbonen, diepvries450 g
-
courgette in blokjes gesneden200 g
-
tomaten in blokjes gesneden200 g
-
water600 g
-
verse munt5 bladeren
-
verse koriander5 bladeren
-
gemalen komijn2 tl
-
zout aan te passen aan de smaak1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8.5 g
Calories
652 kJ /
157 kcal
Lipides
6.8 g
Fibre
9.3 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Pas d’évaluation
Groentepannenkoekjes
20min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Tiramisu met chocolade en chili
Pas d’évaluation
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Green Godess Salade
20min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Pas d’évaluation
Bloemkoolrijst poke bowl
Pas d’évaluation
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min