Appareils et accessoires
Boter plank met spinaziepesto
Préparation 15min
Total 10min
20 porties
Ingrédients
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
332 mg
Protides
5 g
Calories
766.1 kJ /
183.1 kcal
Lipides
17.5 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
2.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Foodtrends 2023
17 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
Kip Fricassee met Asperges
1h
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Pas d’évaluation
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Franse brunch
Pas d’évaluation
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Broccoli-ham omelet
35min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min
Pesto met basilicum
5min