Appareils et accessoires
Greek Fava dip
Préparation 5min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
-
red onion cut into halves, plus extra sliced to serve80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle50 g
-
water700 g
-
dried yellow split peas rinsed and drained250 g
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
salted capers to garnish
-
pita bread to serve
-
olives to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
243.9 mg
Protides
7.6 g
Calories
709.9 kJ /
169.7 kcal
Lipides
6.6 g
Fibre
8.2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Basic Quinoa
35min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Eggs Benedict and corn muffins
1h 15min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15min
Apple and spice shrub
48h 35min
Cooked Quinoa
15min
Bulgur Wheat
35min
Polenta
1h
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Bulghur and lentil soup
1h
Bulgar and Red Lentil Soup
1h