Bulghur and lentil soup

Bulghur and lentil soup

4.4 65 évaluations
Préparation 10min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

  • onion cut into halves
    100 g
  • garlic cloves to taste
    2 - 3
  • tomato paste
    40 g
  • unsalted butter cut into pieces
    30 g
  • dried red lentils
    200 g
  • dried mint
    2 tbsp
  • rice
    30 g
  • bulghur
    20 g
  • sea salt to taste
    1 ½ - 1 ¾ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • dried chilli flakes to taste
    ¼ tsp
  • water room temperature
    1470 g
  • lemon cut into wedges, to serve
    1

Infos nut. par 4 portions

Calories 1186.4 kcal / 4964 kJ
Protides 57.4 g
Lipides 27.7 g
Glucides 187.8 g
Fibre 29.4 g
Graisses saturées 16 g
Sodium 2991.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...