Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
TM6 TM5 TM31

Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 850 g celeriac, peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)
  • 125 g water
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 160 g puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)
  • 80 g unsalted butter, diced, plus 2 Tbsp
  • 2 garlic cloves
  • 30 g fresh parsley leaves
  • 20 g white wine vinegar
  • ½ tsp ground black pepper
  • 50 g extra virgin olive oil, plus 2 Tbsp

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2848.8 kJ / 680.9 kcal
Protides
6.7 g
Glucides
38.8 g
Lipides
57 g
Graisses saturées
21 g
Fibre
4.8 g
Sodium
1193.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives