Chicken, spinach and leek risotto
TM6 TM5

Chicken, spinach and leek risotto

4.6 (100 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 150 g leek, cut into pieces
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 300 g risotto rice
  • 60 g white wine
  • 350 g chicken breast, cut into pieces (3 cm)
  • 600 g water
  • 1 tsp Chicken stock paste
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to serve
  • ½ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to serve
  • 100 g fresh baby spinach
  • 30 g unsalted butter, diced

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2950.4 kJ / 705.2 kcal
Protides
33.7 g
Glucides
67.7 g
Lipides
31.3 g
Graisses saturées
12.1 g
Fibre
1.4 g
Sodium
677 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives