Versions compatibles
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g plum tomato, firm, whole that fit through feeder tube (2 tomatoes)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut into 3-4 wedges to fit
through feeder tube - 70 g onion, cut into halves vertically
- 130 g leek, cut into pieces to fit through feeder tube
- 180 g mixed capsicum, cut into 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g button mushrooms (approx. 6-7 mushrooms), whole, stems removed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 150 g Emmental cheese, cut into pieces to fit through feeder tube
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, peel only, no white pith
- 150 g crème fraîche
- 1 tbsp Dijon mustard
- 40 g olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 tortillas
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 1268.4 kJ / 303.2 kcal
- Protides
- 10.8 g
- Glucides
- 23.5 g
- Lipides
- 19.6 g
- Graisses saturées
- 8.4 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodium
- 407.4 mg
Recettes alternatives
Tex-Mex Red Rice
1h
Pickled Grated Carrots (TM6)
45min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Slow-cooked lamb Madras
Pas d’évaluation
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Pea and mint soup
20 min
Jeera rice (Cumin rice - TM6)
45min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Indian spiced sweet potato soup
25 min