
Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM6)
Préparation 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Infos nut. par 1 portion
Calories
159.6 kcal /
667.9 kJ
Protides
0.9 g
Lipides
0.2 g
Glucides
41.5 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Sodium
2.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Thermomix Cutter Welcome Booklet (TM6)
21 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande