Appareils et accessoires
Garlic Pork with Vegetables and Rice
Préparation 5min
Total 40min
1 portion
Ingrédients
-
long-grain white rice3 oz
-
water35 oz
-
1 ½ oz sugar snap peas, trimmedsnow peas trimmed1 ½ oz
-
mini red bell peppers thinly sliced in rings1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vegetable oil½ oz
-
garlic cloves smashed2 - 3
-
lime½
-
pork tenderloin sliced thinly in strips (¼ in.)5 oz
-
water1 tbsp
-
brown sugar1 tsp
-
soy sauce to taste2 - 3 tsp
-
crushed red pepper¼ tsp
-
ginger paste¼ tsp
-
fish sauce (optionnel)1 - 2 dashes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3083.7 mg
Protides
38.6 g
Calories
2812 kJ /
672.1 kcal
Lipides
20 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
83.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for One
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Beef Stroganoff
40min
Sticky Sesame Chicken
40min
Marry Me Chicken
40min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Lemon Garlic Chicken
30min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min