
Appareils et accessoires
Cajun Chicken Gumbo
Préparation 20min
Total 1h 45min
6 portions
Ingrédients
-
all-purpose flour4 ½ oz
Rice
-
long-grain rice10 oz
-
water35 oz
-
salt1 tsp
Gumbo
-
garlic cloves4
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
yellow onions quartered4 oz
-
green bell peppers cored and cut into pieces (1 in.)4 oz
-
celery cut into pieces (½ in.)4 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
Cajun spice mix1 - 2 tbsp
-
dried bay leaves3
-
vegetable oil6 oz
-
chicken stock28 oz
-
chicken stock paste (optionnel) (see Tip)4 tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless halved16 oz
-
andouille sausage, pre-cooked sliced in rounds (1 in.)6 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
green onions sliced, to serve3
Infos nut. par 1 portion
Calories
773.6 kcal /
3236.8 kJ
Protides
25.3 g
Lipides
46.8 g
Glucides
64 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
6.5 g
Sodium
1162.2 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Mardi Gras
12 Recettes
États-Unis
États-Unis