Appareils et accessoires
Celeriac Remoulade (TM5)
Préparation 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder500 g
Mayonnaise
-
rapeseed oilsunflower oil130 g
-
egg yolk from medium egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
red wine vinegar15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
140.7 mg
Protides
2.5 g
Calories
1473.2 kJ /
352.1 kcal
Lipides
33.8 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
4.7 g
Glucides
11.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Cutter Welcome Booklet (TM5)
21 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Pea and Mint Soup
20min
Versatile Smooth Soup
45min
Creamy tomato soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Fennel Apple Salad
20min
Tomato sauce
40min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Celeriac and Apple Soup
55min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min