Appareils et accessoires
Mushroom Risotto (TM6)
Préparation 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
1 oz yellow onionsshallots1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
Arborio rice (e.g. Arborio)11 ½ oz
-
dry white wine2 oz
-
vegetable stock paste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
fresh mushrooms sliced9 oz
-
water25 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
110.6 mg
Protides
13.8 g
Calories
1933.8 kJ /
462.2 kcal
Lipides
14.8 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
69.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Diamond Club - First Edition
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Fettuccine Alfredo
40min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55min
Broccoli and Bacon Bites
1h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Fish Tacos
45min
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1h 30min
Cranberry Bacon Stuffing
10min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steak au Poivre
20min
Potato Gratin
1h 10min
Mushroom risotto
30min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min