Appareils et accessoires
Gebakken spinazie met eieren
Préparation 20min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
-
harde kaas defrosted50 g
-
diepvriesspinazie for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)500 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
zout1 tl
-
bloem50 g
-
melk500 g
-
boter30 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
eieren6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
15 g
Calories
1327 kJ /
317 kcal
Lipides
24 g
Fibre
1.8 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Boeddha bowl met kip
1h
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Appel strudel
1h 45min
Kaascrackers
2h 30min
Uiensoep
1h
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Vastensoep
30min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Vissticks met tomatensaus
50min