Appareils et accessoires
Asperge ovenschotel
Préparation 20min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
23 g
Calories
1650 kJ /
395 kcal
Lipides
18 g
Fibre
7.8 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Pas d’évaluation
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Asperge-watermeloen salade
40min
Asperges en prosciutto cannoli
Pas d’évaluation
Hazelnootijs
Pas d’évaluation
Appels met cidersabayon
Pas d’évaluation
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Hollandaisesaus
15min