
Appareils et accessoires
Lemon Mousse with Basil Slush
Préparation 40min
Total 25h
8 portions
Ingrédients
Lemon cream
-
gelatine sheet (approx. 2 g)1
-
sugar50 g
-
lemons zest only3
-
lemon juice125 g
-
egg yolks (approx. 70 g)4
-
eggs (approx. 80 g)2
-
butter75 g
Basil slush
-
water310 g
-
lime juice110 g
-
sugar90 g
-
fresh basil leaves only50 g
Lime jelly
-
gelatine sheet (approx. 2 g)1
-
water45 g
-
sugar30 g
-
lime juice30 g
Lemon frosting
-
sugar50 g
-
lemon zest only1
-
egg whites (approx. 50 g)1 ½
Assembly
-
fresh mixed berries to garnish
-
digestive biscuit crushed
-
fresh basil leaves to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
243 kcal /
1017 kJ
Protides
5 g
Lipides
11 g
Glucides
31 g
Fibre
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Recettes
International
International