Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)

Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)

Pas d’évaluation
Préparation 15min
Total 3h 40min
4 portions

Ingrédients

  • garlic cloves
    4
  • salt
    1 tsp
  • lemon juice
    1 tbsp
  • grouper steak (approx. 4-6 pieces)
    800 g
  • cassava flour
    200 g
  • onions cut in pieces
    240 g
  • tomatoes cut in pieces
    450 g
  • vegetable oil
    40 g
  • water
    800 g
  • salt cod soaked and drained
    200 g
  • sweet potatoes cut in slices
    400 g
  • cassava root cut in slices
    400 g
  • bananas (approx. 240 g), cut in slices
    2

Infos nut. par 1 portion

Calories 642 kcal / 2686.2 kJ
Protides 15 g
Lipides 11 g
Glucides 119 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...