Appareils et accessoires
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
Préparation 20min
Total 2h 35min
12 portions
Ingrédients
Mixed berry jam
-
lemon zest and flesh only1
-
fresh mixed berries (e.g raspberries, blackberries, blueberries - see Tips)500 g
-
Rapadura sugar250 g
-
vanilla bean split lengthways, seeds scraped1
Pastry
-
butter chilled, cut into pieces, plus extra for greasing150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
plain flour plus extra to dust300 g
-
egg yolks3
-
caster sugar100 g
-
salt1 pinch
-
plain flour for dusting
-
plain flour to dust
-
full cream milk to brush30 g
-
shredded coconut toasted, to garnish
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
19.2 mg
Protides
4.3 g
Calories
1413.3 kJ /
336.5 kcal
Lipides
13.6 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
8.6 g
Glucides
48.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Budget friendly Italian
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Polenta
25min
Whipped egg whites
10min
Arabian ice cream
10h 25min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Vegan Vanilla Frosting
5min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Saffron arancini
25h 25min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Honey crème caramels
25h 55min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Gnocchi
1h 40min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h