
Appareils et accessoires
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
Préparation 30min
Total 2h 50min
6 portions
Ingrédients
Chicken Tikka
-
boneless, skinless chicken breasts cubed (1 in.)24 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic cloves4
-
mint leaves5
-
ground coriander1 tsp
-
Chinese five spice1 tsp
-
cayenne pepper1 tsp
-
paprika1 tsp
-
turmeric powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
plain yogurt plus extra to serve3 ½ oz
-
vegetable oil as needed to fry1 - 4 tbsp
Kachumber
-
red onions quartered6 oz
-
cilantro leaves and tender stems15 sprigs
-
lime juice1 tbsp
-
white wine vinegar1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
chili powder¼ tsp
-
English cucumber halved, deseeded, cut into half moons (¼ in.)7 oz
-
cherry tomatoes halved7 oz
-
steamed rice to serve
-
naan bread to serve
Infos nut. par 1 portion
Calories
220 kcal /
920 kJ
Protides
25 g
Lipides
9 g
Glucides
10 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2 g
Sodium
698 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Street Food
10 Recettes
États-Unis
États-Unis