Appareils et accessoires
Semolina Dumplings
Préparation 30min
Total 1h 40min
4 portions
Ingrédients
-
water plus extra for for cooking dumplings600 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)500 g
-
fine semolina (see tip), plus 1-2 Tbsp for dusting250 - 300 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch for cooking dumplings1 - 2 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
923.1 mg
Protides
11.7 g
Calories
1497.2 kJ /
357.9 kcal
Lipides
0.9 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
74.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50min
Hunters Stew (Bigos)
1h 30min
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Potato Pancakes
45min
Pierogi with Meat
1h
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8h 30min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2h 10min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 20min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min
Classic Banana Bread
1h 25min