Appareils et accessoires
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
Préparation 20min
Total 2h
4 portions
Ingrédients
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions cross-sliced1 - 2
-
fresh chilli cored, cut diagonally1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1003 mg
Protides
34 g
Calories
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Lipides
33.4 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
8.9 g
Glucides
18.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Caribbean stew and Steamed rice cups
9h 15min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Hot Cross Buns
1h 55min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Maple Cream Custard
20min
Roasted banana affogato
Pas d’évaluation
Beef liquid stock (TM5)
3h 25min
Quiche Lorraine
50min
Korean Bo ssam
29h 20min
Crab Tart
2h 30min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min