Appareils et accessoires
Lemon Pudding Souffles
Préparation 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
unsalted butter to grease
-
lemons (1 thin peel only, no white pith, plus 2 oz juice)3 - 4
-
sugar3 oz
-
large eggs chilled2
-
all-purpose flour1 oz
-
salt1 pinch
-
whole milk4 oz
-
sugar1 tbsp
-
water simmering for water bath
-
fresh berries to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
98.8 mg
Protides
6.6 g
Calories
849 kJ /
202.9 kcal
Lipides
4.4 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
36.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Citrus Crush
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min
Honey Pear Vinaigrette
5min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1h 30min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Orange Curd Tart
1h 20min
Orange Peel Marmalade
5h 30min
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Coconut Cream Pie
4h 50min
Southern Potato Salad
1h 15min
Sticky Buns
3h 45min
Aloha Carrot Cake
1h 20min