Halloween Pumpkin Tart
TM6 TM5 TM31

Halloween Pumpkin Tart

3.7 (6 évaluations )

Ingrédients

Shortcrust Pastry

  • 300 g strong white bread flour
    ou 300 g plain flour
  • 150 g unsalted butter, diced
  • 1 tsp fine sea salt
  • 100 g water

Filling

  • 500 g pumpkin flesh, cut in pieces
  • 500 g potatoes, peeled and sliced (1 cm)
  • 200 g milk
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 5 g fine sea salt
  • 1 pinch ground nutmeg

Assembly

  • strong white bread flour, for dusting
  • 150 g Taleggio, sliced
    ou 150 g Brie cheese, sliced
  • 150 g ham, sliced in strips

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1312 kJ / 313.6 kcal
Protides
10.4 g
Glucides
30 g
Lipides
17.1 g
Graisses saturées
10.4 g
Fibre
1.8 g
Sodium
810 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives