Appareils et accessoires
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
Préparation 10min
Total 10min
6 porties
Ingrédients
-
broccoli in roosjes300 g
-
rode paprika (± 150 g), in stukken1
-
appel (± 100 g), in vieren gesneden1
-
30 g zonnebloempittenpijnboompitten30 g
-
olijfolie25 g
-
15 g witte azijnfruitazijn15 g
-
honing1 theelepel
-
mosterd1 ½ theelepel
-
1 theelepel kruidenzoutzout1 theelepel
-
gemalen zwarte peper½ theelepel
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
4 g
Calories
449 kJ /
107 kcal
Lipides
7 g
Fibre
3.1 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Vruchtenroomijs
5min
Rijstsalade
1h
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Aardbeiendaiquiri
10min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Salade van gehakte groenten
10min
Snelle regenboogsalade
10min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Rode bietensalade
10min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Koolsla
10min
Bessenschuim
10min