Appareils et accessoires
Snelle regenboogsalade
Préparation 5min
Total 10min
6 porties
Ingrédients
-
wortelen in stukken (2 cm)200 g
-
rode paprika in stukken (3 cm)200 g
-
broccoli in roosjes en de stammetjes in schijfjes (0,5 cm)200 g
-
appels (alle soorten) klokhuis verwijderd, in vieren gesneden160 g
-
zonnebloempitten ongezouten30 g
-
olijfolie30 g
-
citroensap15 g
-
honing1 tl
-
mosterd1 ½ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2.8 g
Calories
481 kJ /
115 kcal
Lipides
7.2 g
Glucides
9.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pauzehapjes
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Minuut Koolsla
10min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Salade van gehakte groenten
10min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Rode bietensalade
10min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Koolsla
10min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min