Dampet laks med ingefærsglaze
TM6 TM5 TM31

Dampet laks med ingefærsglaze

5.0 ( 4 évaluations )

Ingrédients

  • 1200 g vand
  • 1 ½ tsk salt plus ekstra til at krydre med
  • 200 g ris, jasmin
    ou 200 g ris, basmati
  • 4 fersk laksefilet, uden skind (ca. 100-150 g hver)
  • 2 tsk ingefær, stødt
  • 4 knivspids sort peber, friskkværnet
  • 200 g sukkerærter
  • 10 g ingefær skåret i 2 mm skiver
  • 80 g honning
  • 30 g soyasauce
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • 1 - 2 knivspids chili, tørret i flager
  • 10 g forårsløg skåret i tynde skiver
  • 1 tsk sesamfrø ristede

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1103.8 kcal / 4618.3 kJ
Protides
86.8 g
Lipides
54 g
Glucides
62.5 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
12.5 g
Sodium
1536.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

Tout montrer