Appareils et accessoires
Uiensoep
Préparation 10min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
-
Gruyère kaas in stukken gesneden80 g
-
uien in helften gesneden500 g
-
olijfolie30 g
-
ongezouten boter20 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper plus extra naar smaak2 snuifjes
-
meel (10 g)2 tl
-
droge witte wijn200 g
-
water800 g
-
1 tl huisgemaakte bouillonpasta, kip of rundvleesbouillonblokje (voor 0,5 l) kip of rundvlees1
-
stokbrood enigszins oudbakken, of ander knapperig brood12 sneetjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
1034 kJ /
247 kcal
Lipides
8 g
Fibre
2.7 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Jouw Cookidoo® 2025 - Soeperheld
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Appel strudel
1h 45min
Romige aspergesoep
25min
Vleesbouillonpasta
45min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Pas d’évaluation
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Aardappelgoulash
1h
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation
Amandelmelk
10min
Drijvende eilandjes
40min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Hongaarse champignonsoep
30min
Romige champignonsoep
20min