Mushroom and Sausage Stew with Barley
TM6

Mushroom and Sausage Stew with Barley

4.2 (17 évaluations )

Ingrédients

  • 1 oz extra virgin olive oil, divided
  • 10 ½ oz pre-cooked pork sausages, sliced (¼ in.)
    ou 10 ½ oz chicken sausage, cooked, sliced (¼ in.)
  • 29 ½ oz water, divided
  • 1 ½ oz lacinato kale, stems removed, cut into pieces, plus extra to garnish
  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 oz carrots, cut into pieces
  • 2 oz celery, cut into pieces
  • 3 garlic cloves
  • 1 oz tomato paste
  • 10 ½ oz fresh white button mushrooms, sliced
    ou 10 ½ oz fresh mixed mushrooms (e.g. cremini, trumpet, shiitake, boletes), sliced
  • 1 ½ oz pearl barley
  • 2 tsp beef stock paste
  • 2 dried bay leaves
  • 1 tsp dried thyme
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1398.3 kJ / 334.2 kcal
Protides
14.5 g
Glucides
17.2 g
Lipides
24 g
Graisses saturées
7 g
Fibre
4.1 g
Sodium
884.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives