Versions compatibles
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 4 garlic cloves
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g lemon juice
- 2 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 400 g red peppers, quartered
- 100 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g potato, sliced (5 mm)
- 2 sea bass, whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 lemon, thinly sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 300 g fennel bulbs, sliced (approx. 3 mm)
- 200 g cos lettuce, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 200 g cherry tomatoes, halved
- 140 g roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces
- 100 g blanched almonds, soaked for 15 min in hot water, then drained
- 500 g bread, any kind, sliced, for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 8176 kJ / 1954 kcal
- Protides
- 235 g
- Glucides
- 93 g
- Lipides
- 68 g
- Graisses saturées
- 13 g
- Fibre
- 16 g
- Sodium
- 2732 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min